​Comisia Tehnica din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a hotarat demiterea antrenorului Bogdan Arges Vintila, dupa ce echipa Under 17 a Romaniei a ratat calificarea la Euro 2015. De asemenea, Zoltan Kovacs (coordonatorul loturilor nationale) a fost retrogradat din functie - a jignit mai multi componenti ai nationalei de juniori U17, printre care si Ianis Hagi.

Zoltan KovacsFoto: frf.ro

In varsta de 43 de ani, Vintila a platit cu demiterea dupa ce nationala Under 17 nu s-a calificat la Euro 2015. Tricolorii au pierdut toate meciurile disputate la Turneul de Elita. 0-3 cu Slovenia, 0-2 cu Norvegia si 1-2 cu Anglia.

De asemenea, de o sanctiune nu a scapat nici Zoltan Kovacs - coordonator al loturilor naţionale de juniori. Acesta a fost demis din FRF, dar a fost repartizat la sectorul de metodologie din cadrul forului de la Casa Fotbalului, sustine Digisport.

Zoltan Kovacs, cel care l-a jignit pe Ianis Hagi

Zoltan Kovacs a fost inlocuit din functie dupa scandalul pe care l-a avut cu mai multi jucatori ai echipei Under 17. Coordonatorul i-a jignit pe o parte dintre juniori, printre acestia aflandu-se si Ianis Hagi.