Jurnalistii italieni scriu pe larg, marti, despre transferul lui Ianis Hagi (16 ani) de la Viitorul la Fiorentina. "S-a ajuns deja la un acord", scriu cei de la Tuttomercato, in timp ce Gazzetta dello Sport titreaza: "Fiul lui Hagi va juca pentru formatia Viola".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Ianis este tot mai aproape de Fiorentina, desi a fost dorit de cluburile mari ale Europei. Gica Hagi, tatal lui Ianis, a sosit in Italia, iar transferul este iminent. S-a ajuns deja la un acord" - Tuttomercatoweb.

Iordanescu si Raducioiu, citati in Gazzetta dello Sport

"La varsta lui, Gica nu atingea mingea astfel" - Anghel Iordanescu. "Cine va juca alaturi de Ianis va ajunge golgheter" - Florin Raducioiu.

Cel mai probabil, Ianis va juca la echipa Primavera a Fiorentinei, iar in functie de evolutii ar putea fi selectionat la prima formatie a gruparii Viola.

Hagi viseaza ca Ianis sa ajunga la Barcelona

Transferul la Fiorentina se vrea a fi doar primul pas catre fotbalul mare. Gica Hagi isi doreste ca fiul sau sa ajunga la FC Barcelona. La formatia catalana au mai evoluat doi romani de-a lungul timpului: Gica Hagi si Gheorghe Popescu.