CFR Cluj a pierdut si ultima cale de atac in cazul depunctarii pe care a suferit-o in Liga 1, Tribunalul de Arbitraj Sportiv hotarand sa mentina decizia Comisiei de Disciplina a FRF (penalizare de 24 de puncte), informeaza gsp.ro. De asemenea, formatia din Gruia a ramas si cu interdictia de a face transferuri.

CFR ClujFoto: cfr1907.ro

In urma acestei decizii, CFR Cluj ramane pe ultimul loc in clasamentul din Liga 1, cu 11 puncte, dupa 20 de etape disputate.

"Abia am venit de la antrenament si am aflat de decizia celor de la TAS. Ce sa mai comentam, sa mai discutam...S-a terminat cu transferurile, acum trebuie sa fac ce pot cu echipa pe care o am la dispozitie. Stiam ca asa o sa fie... O sa vorbesc cu baietii, sa vad ce mai pot sa scot de la ei. Asta e viata. Nu stiu ce o sa se intample cu echipa, vom vedea pe viitor" - Eugen Trica, antrenorul CFR-ului, pentru gsp.ro.

De ce a fost depunctata echipa din Gruia

La 4 februarie, Comisia de Disciplina a FRF a sanctionat CFR Cluj pentru neexecutarea hotararilor Camerei Nationale pentru Solutionarea Litigiilor (CNSL), in speta neachitarea datoriilor catre cinci fotbalisti, cu interzicerea dreptului de a transfera sau legitima jucatori în calitate de club cesionar si scaderea a câte patru puncte pentru fiecare dosar, în total 24 de puncte. Cei cinci jucatori sunt Daniel Stana, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculet, Ioan Hora si Vasile Maftei, cu mentiunea ca ultimul a avut doua dosare deschise la CNSL.

CFR Cluj se afla pe locul 2 in clasamentul Ligii I la finalul turului, cu 34 de puncte.

Tot la 4 februarie, Tribunalul Specializat Cluj a admis cererea societatii care administreaza clubul CFR Cluj de deschidere a procedurii generale a insolventei, stabilind termen pentru continuarea procesului data de 8 mai.