Steaua a obtinut prima victorie din returul Ligii 1 la fotbal, campioana castigand cu 1-0 in Ghencea in fata celor de la CFR Cluj. "Sincer, nu ma asteptam la un joc atat de slab. E bine totusi ca am castigat", a preciat Costel Galca, antrenorul ros-albastrilor.

Costel Galca, antrenor SteauaFoto: steauafc.com

Despre prestatia de la meciul cu CFR Cluj

"Sincer, nu ma asteptam la asa ceva. E bine ca am castigat, in urma unui joc foarte slab si sper ca jocul urmator sa fie mai bun. Prepelita e un jucator inteligent, care da echilibru echipei. Cei care au jucat, trebuiau sa faca un joc mai bun. Si nu au facut-o. Erau prea nervosi pe teren, voiau sa faca totul repede. Iar cateodata trebuie sa ai rabdare. Nu am avut constanta in joc. Tamas s-a descurcat bine, dar se vede ca nu are un ritm de joc" - Costel Galca, la DigiSport.

Despre relatia cu MApN-ul

"Noi ii asteptam pe suporteri in continuare, dar trebuie sa ii atragem prin jocul nostru. Subiectul cu marca ma depaseste. Vreau sa se rezolve cat mai repede. Asta ma intereseaza. Presiune e meci de meci. Trebuie sa castigi mereu", a completat Galca.

Dupa 1-0 cu CFR Cluj, Steaua a acumulat 47 de puncte. Pe doi se afla Petrolul, cu 39, dar si cu un meci mai putin disputat. Podiumul este completat de Targu-Mures, cu 39 de puncte.

Click aici pentru rezultate si clasament.