Oleg Protasov si-a reziliat intelegerea cu Astra, tehnicianul urmand sa plece de la formatia din Giurgiu din cauza rezultatelor slabe. Informatia a fost publicata pe pagina oficiala de Facebook a clubului din Liga 1 la fotbal. In pole-position pentru a-l inlocui pe Protasov se afla Flavius Stoican.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Despartire de Oleg Protasov

Clubul Astra Giurgiu a luat decizia rezilierii contractului antrenorului Oleg Protasov, ca urmare a rezultatelor nesatisfacatoare din ultima perioada şi îndepartarea echipei de obiectivele de performanta stabilite. Protasov a preluat Astra in octombrie 2014, bilantul sau oficial pe banca echipei noastre fiind de 2 victorii si 7 egaluri in Liga I, un esec si o victorie in Cupa Ligii, o victorie, un egal si doua infrangeri in grupele Europa League.

Clubul Astra ii multumeste acestuia pentru munca sa si ii ureaza mult succes in continuare", se precizeaza pe contul de Facebook al formatiei din Giurgiu.

Astra a incheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputata in deplasare cu FC Brasov. In urma acestui rezultat, formatia din Giurgiu se afla pe locul 5 in clasament, la 12 puncte distanta de liderul FC Steaua.

Mare favorit pentru a prelua banca tehnica a echipei Astra este Flavius Stoican, antrenor care a pregatit-o ultima data pe Dinamo.