Peste 300 de jandarmi vor asigura ordinea publica la meciul FC Steaua Bucuresti-FC Astra Giurgiu care va avea loc miercuri seara pe stadionul Ghencea, potrivit Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti (DGJMB), citate de Agerpres.

Stadionul GhenceaFoto: Hotnews

Accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 17:00 doar pe baza de bilete si invitatii. Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in arena sportiva Jandarmeria Capitalei le recomanda spectatorilor sa vina din timp la stadion, incepand cu ora deschiderii portilor de acces.

Jandarmeria Capitalei ii sfatuieste pe suporteri sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica.

Spectatorii nu au voie sa introduca in stadion astfel de obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor la aceasta competitie sportiva.

Spectatorilor le este interzis sa ocupe alte locuri decat cele prevazute pe documentele de acces, precum si refuzul eliberarii acestora la avertismentul verbal al reprezentantilor societatii specializate de protectie si paza sau al fortelor de ordine.

De asemenea, este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta.

Totodata, este interzis accesul in stadion cu substante toxice, bauturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cutite, pumnale ori alte asemenea obiecte confectionate pentru taiere, impungere sau lovire.