Steaua si Charlton Athletic (liga a doua din Anglia) au ajuns la o intelegere in privinta imprumutului atacantului George Tucudean la formatia din Ghencea. In varsta de 23 de ani, jucatorul va evolua la campioana Romaniei in urmatorul an si jumatate.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Este totul rezolvat si urmeaza ca cele doua cluburi sa semneze contractul. Am considerat ca imprumutul pe un an si jumatate este cea mai buna solutie, pentru ca Tucudean sa arate ca este unul dintre cei mai buni atacanti romani.

El are un salariu de 700.000 de lire sterline sterline si Steaua va plati o parte din el, iar Charlton restul. El a zis ca nu il intereseaza banii si ca vrea sa joace, nu sa fie rezerva. El este linistit si nu isi face griji din cauza suporterilor" - Anamaria Prodan, la DolceSport.

Daca vrea sa il achizitioneze dupa perioada imprumutului, Steaua trebuie sa achite un milion de euro.

Pe langa Tucudean, Steaua i-a mai transferat in aceasta perioada de "mercato" pe Rares Enceanu (de la FC Brasov) si Gabriel Tamas.

George Tucudean a facut pasul in fotbalul mare la Dinamo Bucuresti, pana la transferul la Steaua atacantul fiind vazut drept "caine".