Federatia Romana de Fotbal cu sprijinul AFAN organizeaza la inceput de an selectii pentru jucatorii romani care nu au in prezent niciun angajament si care au sansa de a face parte din echipa nationala a jucatorilor fara contract, anunta FRF pe site-ul oficial.

Jucatori fara contractFoto: frf.ro

Mai mult de jumatate dintre jucatorii fara angajament care au participat la turneele organizate de FIFPro au semnat la scurt timp contracte cu cluburi profesioniste.

Din inedita echipa nationala ar putea face parte nume importante, precum Adi Mutu, Gabi Tamas si Mirel Radoi, jucatori care au facut parte din lotul Romaniei la Euro 2008, scrie GSP.ro.

Pana pe 23 ianuarie 2015, fotbalistii peste 16 ani care se afla in aceasta situatie se pot inscrie pentru selectiile ce vor avea loc in perioada 26-28 ianuarie 2015, la Centrele de Fotbal Mogosoaia si Buftea, la adresele de mail office@afan.ro si office@frf.ro sau la numarul de telefon 021 310 35 40.

Lotul de 24 de jucatori ce va fi stabilit in urma selectiei va intra in cantonament la Centrul de Fotbal Buftea, in perioada 1-11 februarie 2015, urmand ca intre 12 si 28 februarie 2015 sa dispute mai multe jocuri de pregatire.