Dinu Gheorghe, fost conducator al clubului Astra Giurgiu care urmeaza sa preia functia de presedinte al FC Rapid, a declarat, luni, ca in momentul de fata exista trei variante pentru postul de antrenor al echipei Rapid, tehnicianul Cristian Pustai fiind doar una dintre acestea, informeaza Mediafax.

Dinu GheorgheFoto: AGERPRES

"Discutam cu trei antrenori, iar Pustai este unul dintre ei. Nu am ajuns la un acord cu Pustai sau cu altcineva, nu am stabilit inca nimic. Probabil ca pana pe 2-3 ianuarie vom sti sigur numele antrenorului pentru ca trebuie puse la punct si celelalte lucruri pana la inceperea pregatirilor", a spus Dinu Gheorghe.

El nu a dorit sa ii nominalizeze pe ceilalti doi tehnicieni, dar a mentionat ca niciunul dintre acestia nu este strain. "Nu vreau sa fac publice numele celorlalti doi antrenori, oricum, niciunul nu este strain. Ce pot sa spun e ca unul este sub contract, iar celalalt este liber", a afirmat Dinu Gheorghe.

Totodata, noul presedinte al Rapidului a declarat ca gruparea giulesteana mai are sub contract noua jucatori, lotul urmand sa fie completat pana la 24 inainte de plecarea echipei in pregatirea de iarna.

"In momentul de fata sub contract cu Rapid mai sunt noua jucatori: Bornescu, Draghia, Al. Coman, N. Vasile, Martin, Pancu, Al. Dan si portughezii Kikas si Rui Miguel. Pana la inceperea pregatirilor vom completa lotul astfel incat noul antrenor sa aiba la dispozitie 24 de jucatori, dintre care trei portari" , a spus Dinu Gheorghe.

Acesta a adaugat ca nu exista un buget pentru achizitii deoarece vor fi transferati doar jucatori liberi de contract. "Nu exista un buget pentru achizitii pentru ca vom aduce doar jucatori liberi. Important este sa se incadreze din punct de vedere salarial. Avem foarte multi fotbalisti din care putem alege, insa vor semna doar dupa ce isi va da acordul si noul antrenor, pentru ca asa este normal", a explicat Dinu Gheorghe.