​Dan Petrescu, demis de putin timp de la Al Arabi, a primit oferte de a antrena echipe din Anglia si Italia, precum si de la un club din Rusia, care "nu este Amkar Perm", a declarat impresarul Nicolae Pirnau, citat de presa rusa, conform Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Agentul a facut referire la Amkar Perm pentru ca aceasta este singura grupare din prima liga rusa care îsi cauta oficial antrenor, dupa ce s-a desparti de muntenegreanul Slavoljub Muslin, la 9 decembrie.

"Dan a parasit Qatarul si este acum la Bucuresti. Nu vreau sa vorbesc despre sume, dar pot spune ca partile (nr. - Dan Petrescu si clubul Al Arabi) s-au pus de acord, totul e bine, nimeni nu se poate plânge. Negociem cu mai multe cluburi din Anglia si Italia, dar este si o propunere din Rusia, de la o grupare din prima liga. Dan a spus ca vrea sa se intoarca in Rusia, asa ca este o prioritate aceasta directie. si nu este vroba de Amkar Perm", a declarat Parnau agentiei R-Sport.

Dan Petrescu a semnat la inceputul lunii iunie un contract pe doi ani cu gruparea Al-Arabi din Qatar. Insa echipa nu a avut rezultate scontate de conducerea clubului, astfel ca Petrescu a fost demis la inceputul lunii decembrie.

Antrenorul Dan Petrescu a mai pregatit in Rusia echipa Kuban Krasnodar, din 29 decembrie 2009, cand formatia evolua atunci in liga a II-a, pana in 17 august 2012. El a reusit promovarea echipei dupa primul sezon, apoi a fost foarte aproape de a termina pe un loc care sa-i asigure participarea in Liga Europa.

Din 18 august 2012, el a preluat conducerea tehnica a formatiei Dinamo Moscova, de unde a fost demis la 8 aprilie 2014.