2014 a fost plin din punct de vedere al evenimentelor fotbalistice. Mondialul de fotbal din Brazilia a oferit momente unice, la fel si principalele competitii de pe Batranul Continent (Champions League, Europa League, plus cele mai importante campionate europene).

HotNews.roFoto: Hotnews

Zborul lui Van Persie catre gol contra Spaniei, la CM

Spania, campioana mondiala en-titre, a fost umilita de Olanda (5-1) in partida de debut de la Campionatul Mondial de fotbal. Golul revenirii batavilor (au fost condusi cu 1-0) a fost marcat de Van Persie.

Sprintul senzational al lui Gareth Bale impotriva Barcelonei in Cupa Spaniei

Real Madrid a castigat cea de-a 19-a Cupa a Spaniei, dupa ce a invins-o pe Barcelona cu 2-1. Gareth Bale a inscris dupa o actiune de toata frumusetea.

Brazilia - Germania 1-7, in semifinalele CM de Fotbal

Brazilia a trait una din cele mai mari umilinte din istorie impotriva Germaniei, in semifinalele CM. Nemtii s-au impus cu un categoric 7-1, provocand multe lacrimi in tara gazda a competitiei.

Esecul lui David Moyes pe banca lui Manchester United

Dupa 26 de ani de domnie, Sir Alex Ferguson si-a anuntat retragerea de la Manchester United. In locul sau a fost adus David Moyes, tehnician care a facut o treaba buna pe banca tehnica a celor de la Everton (2002-2013). Moyes avea sa fie insa o mare dezamagire, United inregistrand esec dupa esec sub conducerea sa. A fost numit antrenor pe 9 mai 2013, dar avea sa fie demis pe 22 aprilie 2014.

Luis Suárez il musca pe Giorgio Chiellini la CM

Luis Suarez o oferit unul din momentele cel mai urate de la Mondialul din Brazilia, actualul atacant al Barcelonei muscandu-l pe Giorgio Chiellini, in timpul partidei dintre Uruguay si Italia (1-0).