Cosmin Contra este dorit de chinezii de la Guangzhou, iar mutarea este pe placul oficialilor lui Getafe. Asiaticii ar fi dispusi sa ofere trei milioane de euro in schimbul antrenorului, bani care ar fi o adevarata mana cereasca pentru Getafe, club cu mari probleme financiare, informeaza Reuters.

Cosmin ContraFoto: AGERPRES

Oferta chinezilor este de nerefuzat de catre Getafe

"A sosit ceva la club, dar n-am nimic concret deocamdata. Daca cele doua cluburi ajung la o intelegere si oferta va fi buna pentru mine si pentru cele doua cluburi, intr-un moment dificil, nu poti spune nu la nimic.

Se pare ca sunt pe punctul sa ma vanda. Daca eu sunt singurul din club care are oferta, ce sa faca? Mi-au sugerat ca as ajuta clubul, daca oferta e reala, ca trec prin niste momente financiare destul de proaste, iar peste doi ani sa ma intorc. Am inteles aluzia, vom vedea", a declarat Cosmin Contra la Digisport.

"As face lucrul asta pentru club, pentru ca stiu problemele. Dar e si un salariu foarte bun pentru mine. De vreo cinci ori mai bun decat am la Getafe. Banii sunt importanti, dar sa vedem ce se va intampla. Salariul asta nu ti-l da nimeni in Europa, decat la o echipa foarte mare. Dar eu ma simt bine la Getafe, ma simt bine in Primera.

Sunt momente in viata in care trebuie sa faci alegeri si sa ajuti oamenii care au avut incredere in tine. Probabil, aceasta oferta ar salva un sezon. Si sa raman si sa nu fie jucatorii platiti…? Sa am apoi 3-4 rezultate proaste si sa ma dea afara? Din cauza datoriilor la stat bugetul anul acesta si anul urmator va fi mic”, a incheiat Contra.

In momentul de fata, Contra castiga 600.000 de euro pe sezon in Spania, in timp ce la Guangzhou ar primi un salariu de 3 milioane de euro pe stagiune.

In varsta de 39 de ani, Cosmin Contra a salvat-o pe Getafe de la retrogradare sezonul trecut din Primera Division. In actuala stagiune, echipa pregatita de "Gurita" se afla pe locul 13, cu 16 puncte acumulate dupa 15 etape disputate.