Noul antrenor al echipei nationale, Anghel Iordanescu, a comentat victoria impotriva Danemarcei, scor 2-0, considerand ca si-a luat revansa dupa ce in urma cu 11 ani pierdea in fata danezilor cu scorul de 2-5 pe Stadionul National.

Claudiu KeseruFoto: HotNews / DP

"Am jucat foarte bine, cel putin din punct de vedere tactic. As vrea sa apreciez efortul pe care l-au depus. I-am felicitat pe toti jucatorii nostri si as vrea sa spun ca, din punctul meu de vedere, cu o asezare buna in teren, cu determinare, am reusit sa castigam. Intr-un fel, se poate spune ca mi-am dorit aceasta revansa. Baietii au avut rabdare sa respecte indicatiile tactice si au depus un efort considerabil. Este un final foarte bun de an. Speram sa jucam din ce in ce mai bine si imi doresc sa aducem in viitorul apropiat jucatori tineri din competitia noastra interna", a declarat Anghel Iordanescu la Sport.ro.

Autorul celor doua goluri ale victoriei, Claudiu Keseru, a declarat: "A fost un meci magic. Nu ma asteptam la o asemenea performanta. Ii multumesc lui nea "Puiu" pentru sansa pe care mi-a oferit-o. Inseamna totul aceasta "dubla". Astazi a venit recompensa unei munci de lunga durata. Acest scor e dovada faptului ca se lucreaza bine, jucam ofensiv. Ar fi o realizare sa ajungem la Euro 2016, pentru ca nu multi jucatori au sansa de a ajunge acolo. Sa depasim Anglia e ceva formidabil. Nu mi-e gindul la plecat. Imi doresc sa ramin cit mai mult in acest colectiv de la nationala si de la Steaua", a spus Claudiu Keseru.