Un barbat in varsta de 32 de ani a murit si alte trei persoane au fost ranite in violentele dintre suporteri ce au avut loc la periferia orasului Buenos Aires, ceea ce face ca bilantul ultimelor sase zile sa fie de patru decese in randul fanilor argentinieni, informeaza AFP, conform Mediafax.

"Tot ceea ce s-a intamplat este lamentabil. Exista grupuri diferite de suporteri, dar probabil a fost vorba de ceva din afara clubului", a declarat secretarul gruparii Ituzaingo, Gustavo da Mota.

Formatia Ituzaingo, din liga a cincea argentiniana, urma sa joace impotriva echipei Victoriano Arenas in momentul in care au inceput violentele in afara stadionului. Partida a fost amanata.

Conform martorilor, initial s-au tras focuri de arma dintr-o masina asupra unor suporteri care se aflau pe strada. Acestia au ripostat tragand la randul lor asupra fanilor din masina.

Politia a intervenit folosind gloante de cauciuc si gaze lacrimogene.

La inceputul acestei saptamani, au mai decedat in Argentina doi suporteri ai echipei San Telmo, din liga a patra, in confruntarile cu fanii unei formatii rivale.

Saptamana trecuta, un barbat a decedat in violentele dintre suporterii echipei Almirante Brown, din al treilea esalon.