​Barcelona a inregistrat prima infrangere a sezonului din Primera Division, catalanii fiind invinsi tocmai de Real Madrid. "Semnez oricand sa pierdem cu Real Madrid, dar sa luam titlul", a precizat Luis Enrique, tehnicianul formatiei blau-grana.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Semnez oricand sa pierdem cu Real Madrid, dar sa luam titlul. Nu ma intereseaza cine ne invinge pe parcursul unui campionat, daca atunci cand tragem linie avem cele mai multe puncte", a declarat Luis Enrique.

"Inaintea meciului cu Real Madrid s-a vorbit prea mult despre recorduri. Prea multe posibilitati, prea multe scenarii, si pana la urma nu s-a intamplat nimic. Prefer sa se discute despre performante colective si nu individuale. Sunt si acestea celebrate cum se cuvine, insa ele cad in planul doi" - Luis Enrique.

"Marea problema a fost repriza a doua, cand adversarii au jucat mult mai bine si noi nu ne-am ridicat la nivelul lor", a conchis Luis Enrique, citat de presa iberica, conform Digisport.

Cu 22 de puncte acumulate, FC Barcelona se afla pe prima pozitie din Primera Division gratie golaverajului, catalanii avand acelasi numar de puncte cu Sevilla. Pe trei se afla Real Madrid (21), iar pe patru Valencia (20).