Sergei Palkin, directorul general al lui Sahtior Donetk, a vorbit in aceasta seara despre discutiile avute cu Razvan Burleanu.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Ne-am intilnit azi cu presedintele Federatiei Romane de Fotbal, domnul Burleanu, si i-am explicat ca Mircea Lucescu nu poate combina cele doua posturi, fiind un conflict de interese. Nu a fost doar un zvon ca romanii il voiau selectioner, dar el are contract pina la finalul sezonului cu Sahtior si va ramine doar aici sa continue", a spus oficialul formatiei din Donetk pentru presa ucraineana, citeaza GSP.ro

"Viitorul selectioner va fi roman, il cunoastem cu totii si il apreciem", acestea au fost cuvintele cu care Razvan Burleanu, presedintele FRF, l-a caracterizat marti pe urmatorul antrenor al nationalei Romaniei, sustine gsp.ro. Nimeni nu se gandea insa ca acesta ar putea fi Mircea Lucescu, unul din cei mai titrati tehnicieni romani din istorie.

Discutiile dintre Burleanu si Mircea Lucescu au dat roade, antrenorul fiind tentat sa revina la nationala Romaniei dupa o pauza de peste 28 de ani.

Conform gsp, Lucescu si-ar fi dat acceptul sa pregateasca in paralel pe Sahtior si nationala Romaniei pana in vara anului viitor, atunci cand s-ar produce ruptura de formatia din Ucraina.

"Discutiile s-au derulat foarte rapid, iar Lucescu si-a dat acceptul, e interesat sa vina", au precizat surse din cadrul FRF.