Victor Piturca este pe picior de plecare de la nationala de fotbal a Romaniei, antrenorul fiind foarte aproape de a semna cu Al Ittihad. Federatia Romana de Fotbal s-a gandit deja la un inlocuitor, acesta fiind Cosmin Contra, actualul tehnician al celor de la Getafe, sustine Digisport.

HotNews.roFoto: Hotnews

Selectionerul este cu gandul mai mult la plecarea la arabi, iar Federatia a inceput sa ia in calcul varianta unui inlocuitor.

Cosmin Contra se afla in pole-position pentru preluarea nationalei, aceasta urmand sa fie ajutat de Anghel Iordanescu, directorul tehnic al primei reprezentative.

In varsta de 38 de ani, Contra mai are doi ani de contract cu Getafe, insa o asemenea oferta ar fi de nerefuzat. "Daca lucrurile se precipita si domnul Piturca ia o decizie zilele astea, noi suntem pregatiti cu o varianta imediata, pe care eu n-as numi-o interimara. O sa vedeti si de ce, la vremea respectiva, daca se va intampla asa, pentru ca are toate sansele ca acest provizorat sa devina definitiv. E in functie numai de rezultate" - Andrei Vochin, consilierul presedintelui FRF.

Urmatorul meci al Romaniei in preliminariile pentru Euro 2016 va avea loc pe 14 noiembrie, cu Irlanda de Nord, pe "Arena Nationala".