Meciul Romania-Ungaria care se desfasoara sambata seara pe Arena Nationala se anunta a fi unul tensionat. Incidentele au aparut chiar inaintea plecarii suporterilor maghiari spre Bucuresti, relateaza Adevarul. Vineri dupa-amiaza, inainte ca trenul special pusla dispozitie sa paraseasca Gara Nyugati din Budapesta, sustinatorii nationalei Ungariei au aruncat cu fumigene si petarde din tren si au arborat steagul maghiar.

O persoana a fost ranita dupa ce o petarda i-a explodat in mana. Barbatul a primit ingrijiri medicale, insa a ramas fara doua degete de la mana ranita, potrivit sursei citate.

Suporterilor maghiari le-a fost pus la dispozitie o cursa feroviara speciala (inchiriata pe banii jucatorilor Nationala Ungariei) cu sapte opriri, care este programata sa ajunga in Gara Obor din Capitala sambata, in jurul orei 12:00. Insa nu toti microbistii au optat pentru tren ca mijloc de transport pana in Bucuresti, multi alegand sa vina cu masini personale si microbuze. Acestia ar urma sa se reuneasca in Tinutul Secuiesc pentru a porni, ulterior, spre Bucuresti.

Incidentele nu s-au oprit aici. Mediafax relateaza ca cei aproape 800 de suporteri unguri au venit in Romania cu trenul, in noaptea de vineri spre sambata, iar in garile din Curtici si Arad au aruncat cu petarde, cutii si sticle de bere si au scandat de la ferestre "Ungaria! Ungaria", insa fortele de ordine nu au aplicat sanctiuni.