​Fost selectioner al Romaniei, Ladislau Boloni a vorbit despre partida Romaniei cu Ungaria, meci din preliminariile CE 2016. "Daca vor fi incidente, atunci vinovati vor fi bozgorii care trebuie sa iasa din tara", a precizat Boloni. Antrenorul a comentat si pe marginea noului imn al nationalei Romaniei: "N-am auzit de Iris, dar poate ca e vina mea. Si in Africa s-ar putea gasi imnuri mai inspirate".

Ladislau Boloni Foto: AGERPRES

Despre imnul nationalei de fotbal a Romaniei

"Cel care a compus versurile imnului a fost un om foarte, foarte sarac din punct de vedere intelectual. L-as trimite in Anglia ca sa asculte acolo imnurile unor echipe de fotbal. Sincer, cred ca si in Africa ar putea gasi imnuri mai inspirate decat cel al nationalei Romaniei" - Ladislau Boloni, pentru Adevarul.

Nu a auzit de Iris

"Nu ma intereseaza cine l-a compus. As fi avut aceeasi parere si daca imnul era conceput de Beatles. N-am auzit de Iris, dar poate ca vina e a mea, ca sunt plecat de multi ani din Romania si, oricum, ascult Leonard Cohen.

Eu cred ca cei de la Iris au vrut sa se afirme cu orice pret. Dar problema nu e la Iris, ci la cei care au acceptat treaba asta. Tampiti sunt peste tot, si in Romania, si in Ungaria, si in Germania, si in Zambia. Dar de ce trebuie sa dominte ura si prostia in secolul 21?" - Ladislau Boloni.

Despre eventualele incidente din tribune

"Daca vor fi incidente, atunci vinovati o sa fie bozgorii care trebuie sa iasa din tara", a conchis Boloni.

Romania - Ungaria se va disputa pe 11 octombrie, de la ora 19:00, pe "Arena Nationala" din Bucuresti. Meciul va fi in direct pe TVR1 si LiveText pe HotNews.ro.