Reto Felder (portarul celor de la FC Muri - echipa din ligile inferioare din Elvetia) a trait in weekendul trecut un moment mai putin fericit: suporterii unei echipe rivale au urinat in sticla sa de apa. "Ideea de a bea urina respectiva este pur si simplu intolerabila", a precizat Reto, care i-a actionat in judecata pe respectivii indivizi, informeaza Reuters.

Cum a fost posibil acest lucru

In timpul meciului dintre FC Muri si FC Baden, din liga a treia din Elvetia, o parte din sustinatorii echipei FC Baden au urinat in sticla de apa a lui Reto Felder, portarul formatiei adverse.

Conform Blick, portarul s-a simtit rau dupa ce a baut "apa" din bidonul pe care il tinea in propria poarta. "Ideea ca am baut urina respectivilor este pur si simplu dezgustatoare", a precizat Felder.

Acest lucru a fost posibil cu ajutorul unui copil de mingi, care a fost convins de respectivii suporteri sa le dea sticla de apa a portarului echipei adverse.

"Ce se intampla daca data viitoare vor pune ceva care chiar ar putea sa te omoare?", a precizat Reto Felder.

La putin timp dupa ce Reto a baut din respectiva sticla, suporterii i-au strigat "Acum ai sida".

"Am jucat mult fotbal la viata mea si am vazut multe, dar asa ceva nu credeam sa se poate intampla", a precizat Beat Hubeli, antrenorul echipei Muri.

Thomi Bram, presedintele celor de la FC Baden, si-a cerut scuze in numele clubului pe care il conduce si a precizat ca a deschis o ancheta interna pentru a-i descoperi pe cei care au facut gestul de prost gust.