Presa elena a criticat, duminica seara, prestatia reprezentativei Greciei in partida cu Romania, scor 0-1, notand ca a fost cel mai slab meci al grecilor din ultimii ani si ca fotbalistii lui Claudio Ranieri au dezamagit, dar si ca elevii lui Victor Piturca au obtinut relativ usor cele trei puncte, potrivit Mediafax.

"Cosmar pentru Ranieri. Grecia lui Ranieri, pas cu stangul in preliminarii. Cel mai slab meci al Greciei din ultimii ani. Jucatorii greci au parut nepregatiti in comparatie cu romanii si au realizat una dintre cele mai slabe performante, o infrangere echitabila. Este doar primul meci si nimic nu e pierdut, dar felul in care a aratat Grecia produce griji pentru viitor", a notat On Sports.

Sentra Goal a mentionat ca Grecia a pornit gresit, "fara culoare si impersonala". "Grecia n-a aratat suflet si pasiune, a aratat rau si cu un om in plus", adauga sursa citata.

"Nationala Greciei a dezamagit, a fost total neconvingatoare si n-a reusit sa marcheze nici cand a avut superioritate numerica", a scris si Sport Day.

Nova Sports este de asemenea de parere ca echipa Greciei a dezamagit: "Frustrare nationala. Grecia a dezamagit in meciul cu Romania. Victor Piturca a reusit sa-si ia o revansa valoroasa pentru esecul de la barajul pentru Mondiale. Grecia a inceput in cel mai rau mod posibil".

Sport 24 a subliniat ca "Romania a castigat relativ usor cele trei puncte". "Chipciu poate fi considerat cel mai bun jucator al partidei", a notat site-ul elen.

Reprezentativa Romaniei a debutat cu o victorie in preliminariile Campionatului European din 2016, scor 1-0 cu nationala Greciei, duminica seara, pe stadionul Georgios Karaiskakis din Pireu, in prima etapa a grupei F, joc in care "tricolorii" au evoluat in inferioritate numerica din minutul 53. Golul a fost marcat de Marica, in minutul 10, din penalti.

Ciprian Marica a fost eliminat in minutul 53, el primind al doilea cartonas galben pentru o interventie la Samaris.

Romania are programat urmatorul meci din grupa F, in data de 11 octombrie, pe teren propriu, cu nationala Ungariei.