Romania se pregateste de startul unei noi campanii de calificare la Campionatul European de Fotbal, competitie unde tricolorii nu au mai ajuns de sase ani. Inaintea partidei cu Grecia (de pe 7 septembrie, ora 21:45, din deplasare), Ciprian Marica a discutat despre aspectul financiar al preliminariilor. "Jucatorii nationalei nu au ajuns la un consens cu FRF privind primele de calificare la Euro2016", a precizat atacantul primei reprezentative.

Ciprian MaricaFoto: HotNews / Dan Popescu

"Nu s-a ajuns la un consens vizavi de prime. Deocamdata noul presedinte al federatiei (n.r. Razvan Burleanu) ne-a prezentat ideile dansului, iar noi, jucatorii, i-am prezentat doleantele noastre fata de aceasta campanie. Dar inainte de toate noi trebuie sa fim un grup unit, ne reprezentam tara si suntem mandri de asta. Noi vom juca la capacitate maxima, cum vom putea mai bine" - Ciprian Marica, citat de Mediafax.

"E confidentiala oferta Federatiei. Mai buna, mai rea, e confidentiala", a completat atacantul nationalei Romaniei.

Meciul dintre Grecia si Romania se va disputa pe 7 septembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Karaiskakis, urmand sa fie LiveText pe HotNews.ro.