Aproape 170 de politisti sunt pe traseul de deplasare din Capitala, pe DN 5, spre granita cu Bulgaria a suporterilor care merg sa sustina echipa de fotbal Steaua Bucuresti la meciul cu Ludogoret Razgrad de la Sofia, din mansa secunda a play-off-ului Ligii Campionilor, informeaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit Politiei Romane, pe traseul de deplasare din Capitala spre Bulgaria a suporterilor echipei Steaua au fost luate masuri de monitorizare, pentru a preveni blocajele in trafic si alte evenimente neplacute care s-ar putea produce.

Astfel, 168 de politisti, dintre care 33 de la rutiera si 117 de la ordine publica, precum si 60 de masini, de la Politia Capitalei si IPJ Ilfov si Giurgiu, sunt de marti noapte in locurile in care se aduna suporterii echipei Steaua si pe traseul de deplasare din Capitala, pe DN5, spre granita Romaniei cu Bulgaria.

De asemenea, in baza planului de actiune semnat la nivelul celor doua politii nationale, echipaje de politie rutiera din Bulgaria vor actiona in oglinda cu politistii romani, catre si de la stadionul din Sofia unde are loc partida dintre Steaua Bucuresti si Ludogoret Razgrad, a precizat sursa citata.

Partida Ludogoret Razgrad - Steaua Bucuresti, din mansa secunda a play-off-ului Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul Vasil Levski din Sofia. In tur, Steaua s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0.