Antrenorul Dinamo Zagreb, Zoran Mamic, a declarat, miercuri, la Ploiesti, ca formatia croata este 'foarte interesanta' de fundasul Iasmin Latovlevici (Steaua Bucuresti), insa transferul acestuia depinde de mai multi factori, inclusiv de calificarea campioanei Romaniei in grupele Ligii Campionilor, informeaza Agerpres.

Iasmin LatovleviciFoto: HotNews / DP

"Latovlevici este primul pe lista. Suntem foarte interesati de el. Faptul ca nu am intrat in grupele Ligii schimba putin situatia, dar asta nu inseamna ca interesul a scazut pentru el. S-au tergiversat niste lucruri, a durat un pic mai mult decat mi-as fi dorit, dar cu siguranta suntem foarte interesati de acest jucator. (...) Sunt mai multi factori care vor interveni, conteaza si daca Steaua se califica in grupele Ligii", a declarat tehnicianul croatilor intr-o conferinta de presa.

In ceea ce priveste meciul cu Petrolul Ploiesti din prima mansa a play-off-ului Europa League, acesta a aratat ca pe tot parcursul celor 90 de minute va fi o 'lupta', in conditiile in care Petrolul are o echipa foarte buna.

"O sa fie o lupta 90 de minute, sunt convins de asta. Echipa care va gresi mai putin, care va fi mai mult concentrata pe teren probabil ca aceea va castiga, iar eu sper ca aceea sa fim noi. Petrolul are o echipa foarte buna. Nu vreau sa vorbesc de individualitati, toata echipa joaca foarte bine. Noi va trebui sa fim foarte atenti la ei pentru ca altfel s-ar putea sa nu iesim asa cum ne-am propus noi. (...) Cu siguranta Adrian Mutu este un jucator foarte periculos, dar la toata echipa Petrolul trebuie sa avem grija. Petrolul nu se bazeaza pe individualitati, ci pe o echipa intreaga", a spus Mamic.

Acesta a aratat ca la Ploiesti se joaca doar o "repriza", calificarea urmand sa se decida la Zagreb.

Intrebat ce ar inseamna o eliminare pentru echipa sa, Zoran Mamic a spus ca aceasta ar fi "tragica" si ca el si elevii sai vor face tot posibilul pentru ca ea sa nu se intample.