Antrenorul echipei Al-Arabi, Dan Petrescu, ar putea reveni in Rusia pentru a prelua conducerea tehnica a echipei Kuban Krasnodar, a scris publicatia Sport Express, citata de Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conducerea clubului rus nu este multumita de actualul antrenor al echipei, Viktor Goncearenko, care intampina dificultati in a se impune in fata jucatorilor.

Kuban, echipa la care evolueaza atacantul Gigel Bucur, a remizat, vineri, scor 2-2, pe teren propriu, cu Rostov in etapa a doua a campionatului, dupa ce a invins in prima runda, tot acasa, cu scorul de 2-0, pe UFA.

Petrescu a semnat la inceputul lunii iunie un contract pe doi ani cu gruparea Al-Arabi din Qatar, dar rusii scriu ca romanul ar fi de acord sa-şi rezilieze intelegerea pentru a reveni la Kuban.

Antrenorul Dan Petrescu a mai pregatit echipa Kuban Krasnodar, din 29 decembrie 2009, cand formatia evolua atunci in liga a II-a, pana in 17 august 2012. El a reuşit promovarea echipei dupa primul sezon, apoi a fost foarte aproape de a termina pe un loc care sa-i asigure participarea in Liga Europa.