Nicandro Breeveld este noul jucator al Stelei, fundasul sosind in Ghencea de la Pandurii Targu-Jiu. In schimbul sau, campioana Romaniei a platit 500.000 de euro. In varsta de 27 de ani, Breeveld a efectuat marti primul antrenament sub comanda lui Costel Galca.

Nicandro BreeveldFoto: steauafc.com

"Voi munci mult pentru a impresiona antrenorul si noii mei colegi, iar restul depinde de antrenor. stiu ca este o competitie acerba pe postul meu si voi fi pregatit sa joc oricum. Daca joci la o echipa precum Steaua, te lupti pentru toate obiectivele posibile.

Sunt foarte fericit si, mai ales, ma simt eliberat de presiunea acumulata in ultima perioada. Acum ma pot concentra 100% la jocul meu si imi pot exprima bucuria ca am semnat cu Steaua prin antrenamente si jocuri, daca voi fi folosit" - Nicandro Breeveld, pentru site-ul oficial al Stelei.

Steaua se va duela in play-off-ul Champions League cu Ludogorets Razgrad, din Bulgaria. Turul de pe "Arena Nationala" se va disputa pe 19 august, in timp ce returul va avea loc pe 27 august, in Bulgaria.