Adrian Mutu a impresionat la ultima partida a Petrolului, iar acest lucru l-a adus din nou in atentia celor implicati in fotbal. "Victor Piturca va fi obligat sa il aduca la nationala pe Adrian Mutu, daca el va confirma in continuare", a precizat Mircea Lucescu, antrenorul celor de la Sahtior Donetk.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Piturca va fi obligat sa il aduca la nationala pe Mutu daca el va confirma si in urmatoarele meciuri de campionat si de calificare. Un jucator ca Mutu cu greu gasesti. La el se pune doar problema capacitatii de a se concentra pe profesia lui, atata tot. Dar dupa cat timp a fost criticat, acum merita felicitat" - Mircea Lucescu, intr-o interventie la Digisport.

"Jocul lui Mutu este si consecinta raportului foarte bun cu Razvan Lucescu. Mutu este un baiat inteligent, are slabiciunile lui, si le stim toti, dar nu putem sa punem sub semnul intrebarii capacitatea extraordinara de joc si calitatile pe care le are", a adaugat Mircea Lucescu.

Selectionerul Victor Piturca afirma la 15 aprilie ca atacantul Adrian Mutu este terminat ca jucator pentru echipa nationala, precizand ca acesta poate sa inscrie o suta de goluri pentru echipa sa de club, Petrolul Ploiesti, ca tot nu va mai fi convocat, informeaza Mediafax.