Un barbat in varsta de 41 de ani a fost amendat cu 500 de lei si a primit interdictie pe stadioane timp de un an de zile, dupa ce a aruncat cu o punga de seminte pe teren, in timpul meciului dintre FC Botosani si Gaz Metan Medias (Liga 1, etapa I, scor 0-3), informeaza Botosani News.ro.

Amendat dupa ce a aruncat cu seminte pe terenFoto: Captura YouTube

Spectatorul din Stauceni a fost ridicat imediat de Jandarmerie si amendat pentru fapta sa. Acesta aruncase cu o punga de seminte pe teren, spre banca de rezerve a oaspetilor.

"Conform prevederilor legii 4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive, spectatorilor le este interzis sa arunce asupra altor spectatori, asupra oficialilor sau a jucatorilor, asupra fortelor de ordine sau a personalului de ordine si siguranta, asupra bunurilor mobile si imobile aflate in incinta bazei sportive, precum si in directia suprafetei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substante corozive ori care murdaresc. Nerespectarea legii se sanctioneaza cu amenda de la 500 de lei la 1500 de lei sau cu prestarea a 120-200 ore de activitati in folosul comunitatii, precum si cu sanctiunea contraventionala complementara de interzicere a accesului la competitiile si jocurile sportive de genul la care acestia au savarsit fapta pentru o perioada de un an", se precizeaza intr-un comunicat de presa al Inspectoratului Judetean de Jandarmi.

Vezi aici momentul in care spectatorul este scos in afara stadionului: