Echipa Petrolul Ploiesti s-a calificat in turul trei preliminar al Ligii Europa, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), formatia albaneza Flamurtari, in mansa secunda a turului doi preliminar al competitiei, potrivit Mediafax.

Echipa Petrolul Ploiesti s-a calificat in turul trei preliminar al Ligii Europa, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), formatia albaneza Flamurtari, in mansa secunda a turului doi preliminar al competitiei.

Golurile ploiestenilor au fost marcate de Teixeira '39, De Lucas '84 si Priso '90, in timp ce pentru albanezi a inscris Lena, in minutul 37. In tur, Petrolul s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-0.

CFR Cluj a invins cu 1-0 in deplasare formatia sarba Iagodina dupa ce in "Gruia" scorul a fost 0-0. Formatia CFR Cluj va intalni echipa Dinamo Minsk (Belarus) in turul trei preliminar al Ligii Europa.

Dinamo Minsk a remizat, joi, in deplasare, scor 0-0, cu formatia finlandeza Myllykosken Pallo-47, in mansa secunda a turului doi preliminar al Ligii Europa, dupa ce in tur s-a impus cu scorul de 3-0.

Astra Giurgiu, calificata direct in turul trei preliminar, va intalni echipa Slovan Liberec in turul trei preliminar al Ligii Europa, dupa ce gruparea ceha a eliminat-o pe MKF Kosice (Slovacia) in turul doi preliminar al competitiei.

Slovan Liberec a invins-o, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, pe MFK Kosice, prin golurile marcate de Dubek '54, Delarge '81 si Sural '90. Slovan Liberec se impusese si in mansa tur cu scorul de 1-0.