Vineri au loc primele doua partide din sferturile de finala de la Campioantul Mondial de fotbal din Brazilia. Astfel, de la ora 19.00 va incepe duelul european dintre Franta si Germania, iar de la ora 23.00 va avea loc derby-ul sud-american intre Brazilia si Columbia. Ambele meciuri vor fi transmite in direct pe TVR 1 si LIVETEXT pe HotNews.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Meciul dintre Franta si Germania este un duel de traditie al fotbalului european, cu ambele echipe venind acum dupa meciuri mai putin convingatoare in optimile CM. Antrenorul Germaniei a anuntat inainte de meci ca sapte dintre jucatorii sai au simptome de gripa, in timp ce Franta va incerca sa demonstreze ca cele 10 goluri inscrise in cele patru meciuri disputate in Brazilia nu au fost o intimplare.

In celalalt meci din sferturi, Brazilia are de suportat o imensa presiune din partea publicului care nu concepe o infringere in fata Columbiei. Antrenorul Braziliei, Felipe Scolari, a cooptat chiar un psiholog pentru a-i ajuta pe Neymar & Co sa suporte mai usor aceasta presiune, in timp ce Columbia se bazeaza pe forma senzationala demonstrata pina acum de cele doua vedete ale echipei, james Rodriguez si Juan Quadrado.