​Presa germana i-a criticat pe jucatorii nationalei, desi reprezentativa pregatita de Joachim Low a invins, luni, la Porto Alegre, cu scorul de 2-1 dupa prelungiri, reprezentativa Algeriei si s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, informeaza Mediafax.

Schurrle a deschis drumul Germaniei catre sferturile CMFoto: fifa.com

Principalele publicatii germane l-au laudat pe schurrle, autorul primului gol, şi pe Neuer, care a avut cateva interventii importante.

"Schuuuurrle!" - Bild. "Schurrle şi Ozil au marcat, Neuer a fost cel mai bun, dar daca vom continua asa putem fi eliminati de Franta. Multumim, Schurrle! Gratie lui Neuer suntem inca la Mondial", a completat Bild.

"Sansa! O cursa salbatica ne duce in sferturi. Echipa nu a fost deloc in meci, a parut confuza si nesigura in noua sa configuratie defensiva. A fost nervoasa in atac si l-a obligat pe Neuer sa iasa prea des din poarta si sa respinga baloanele" - Kicker.

Reprezentativa Germaniei s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, in urma victoriei din meciul cu selectionata Algeriei, scor 2-1, dupa prelungiri, luni, la Porto Alegre, in optimile competitiei.

Pentru Germania au marcat Schurrle '92 si Ozil '119, iar pentru Algeria a inscris Djabou '120+2.