Printul Harry a reparat televizorul unei familii cu ocazia vizitei sale in Chile exact la timp pentru ca membrii acesteia sa poata viziona un meci de fotbal de la Cupa Mondiala din Brazilia. Intr-o vizita efectuata in afara orasului Valparaiso, printul Harry si-a demonstrat abilitatile practice reparand televiziorul unei familii pentru ca aceasta sa poata urmari meciul dintre Chile si Brazilia, anunta Mediafax, citand dailymail.co.uk.

Printul britanic se afla in El Vergel, unul dintre cartierele sarace de pe dealurile din jurul orasului Valparaiso, pentru a observa modul in care este reconstruita comunitatea dupa ce un incediu forestier a distrus, in luna aprilie, noua din zece case.

Fundatia de caritate Techo ii ajuta pe sateni sa isi construiasca case noi din pal si fier, iar, in timpul vizitei, intr-una dintre baraci, cea a Cocai Perez, in varsta de 50 de ani, care locuieste impreuna cu cei doi copii ai sai, printul Harry a observat ca televizorul familiei nu functiona corespunzator.

"A aruncat o privire si apoi a inceput sa miste cablul", a spus Perez. "El a reusit sa il repare, astfel ca noi am putut sa vizionam meciul dintre Chile si Brazilia. Acum pot sa spun la toata lumea ca printul Harry este depanatorul meu TV!", a completat aceasta.

Printul Harry a vizitat orasul Valparaiso in cea de-a doua zi a calatoriei sale de trei zile in Chile, dupa o vizita efectuata in Brazilia. Printul Harry a sustinut echipa Angliei la meciul cu nationala statului Costa Rica, programat pe 24 iunie, la Cupa Mondiala.