Pele nu a putut sa vada de la inceput partida dintre Brazilia si Mexic (0-0, din Grupa A) de la Mondialul de Fotbal, fostul mare jucator al "Selecao" neputand sa ajunga la stadion din cauza traficului infernal din Sao Paulo. A fost gasita solutia de avarie: a ascultat meciul la radio...

HotNews.roFoto: Hotnews

Din cauza traficului din Sao Paulo, Pele nu a putut sa ajunga in timp util la arena pentru a vedea meciul Brazilia - Mexic. Fostul international a ajuns de-abia la a doua repriza, iar informatiile despre primele 45 de minute i-au venit de la radio.

"Am suferit foarte mult, am ascultat la radio prima repriza. Erau atat de multe masini pe drum si nu puteam inainta deloc. Este pentru a doua oara cand mi se intampla asa ceva - precedenta experinta de acest gen a fost in 1950", a declarat Pele pentru postul Globo, conform usnews.com.

Despre nationala Braziliei

"Echipa nu a jucat rau deloc, dar nu a castigat. Stiam ca nu vom avea parte de meciuri usoare, secretul e ca jucatorii sa-si pastreze optimismul si vor veni si victoriile", a completat Pele.