Brazilia a remizat cu Mexic, scor 0-0, iar la finalul partidei Thiago Silva, capitanul gazdelor, a atacat maniera de arbitraj a turcului Cüneyt Cakir. "Arbitrul nu ne-a dat penalti cu Mexicul din cauza scandalului de la meciul cu Croatia", a precizat fundasul celor de la PSG.

Thiago SilvaFoto: fifa.com

"Daca va uitati bine, veti vedea ca sunt repercusiuni dupa penalti-ul acordat la Fred. Daca nu ati fi vorbit atata despre acest subiect, arbitrul de astazi ar fi putut sa ne acorde penalty".

"Dupa primul meci, prima intrebare a fost despre arbitraj. Astazi, am raspuns zecilor de intrebari inainte sa mi le adresati. Contra Croatiei, toata lumea imi spunea ca nu a fost penalti. Acum pot spune ca a fost penalti la Marcelo. De unde eram l-am vazut bine. Nu-mi place sa vorbesc despre arbitraj, dar ar fi bine daca ati vorbi voi mai putin", a declarat Thiago Silva, fundasul Braziliei.

Faza la care face referire Silva a avut loc in minutul 40, atunci cand Marcelo a cazut in careul mexicanilor dupa un contact cu un adversar. Centralul Cüneyt Cakir (Turcia) a lasat jocul sa continue.

In meciul de debut cu Croatia, Brazilia a trecut in avantaj pe tabela de marcaj (2-1) dupa un gol marcat de Neymar dintr-un penalti obtinut usor de Fred.