Giedrius Arlauskis a semnat, marti, o intelegere cu Steaua, portarul nationalei Lituaniei urmand sa fie inlocuitorul lui Ciprian Tatarusanu (plecat la Fiorentina) la campioana Romaniei, informeaza site-ul oficial al ros-albastrilor.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Bine ai venit, Giedrius Arlauskis!

Portarul echipei naționale a Lituaniei, Giedrius Arlauskis, a semnat, marti, un contract cu Steaua, aceasta urmand sa-l inlocuiasca pe Ciprian Tatarusanu, care a plecat la ACF Fiorentina dupa 5 ani petrecuti in Ghencea.

Miko nu este la prima experienta in fotbalul romanesc, acesta activand, in trecut, la Unirea Urziceni, cu care a castigat titlul de campion in 2009 si a participat in grupele UEFA Champions League.

Noul nostru jucator va fi prezentat oficial intr-o conferință de presa care va avea loc miercuri, la ora 11:30, la Stadionul Steaua", se precizeaza pe contul de Facebook al campioanei Romaniei la fotbal.

Arlauskis (26 de ani si jumatate) va fi jucatorul Stelei in urmatorii trei ani, portarul urmand sa incaseze in acest interval un milion de euro din salariu si din prima de instalare.