​Autoritatile braziliene vor impiedica aproximativ 2.100 de suporteri argentinieni considerati violenti sa intre pe teritoriul Braziliei, fanii respectivi având interdictie si pe stadioanele din Argentina, informeaza AFP, conform Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Autoritatile argentiniene ne-au furnizat o baza de date. Acesti suporteri vor fi indentificati si li se va interzice accesul in Brazilia. In cazul in care vor reusi sa treaca frontiera si daca vor fi gasiti, fanii respectivi vor fi trimisi inapoi in Argentina", a declarat Luiz Eduardo Navajas, reprezentant al Interpol Brazilia.

Navajas a precizat ca In cazul huliganilor din Europa, in special a celor englezi, nu se impune vreo interdictie din partea Braziliei, deoarece fanii au interdictie de parasire a tarilor lor.

"Ei au interdictie de a parasi tarile lor, pasapoartele le-au fost retinute. Noi tinem permanent legatura cu autoritatile din Anglia, Belgia si Germania", a precizat Navajas.

Reprezentanti ai politiilor din tarile calificate la CM se afla in Brazilia si au inceput luni activitatea la Centrul international de cooperare a politistilor, pentru a participa la masurile de ordine prilejuite de Cupa Mondiala.