Samuel Eto'o a lansat inca un atac la adresa lui Jose Mourinho, antrenor cu care a lucrat la Inter si Chelsea. Atacantul s-a aratat intrigat de remarca lui Jose, conform careia ar fi mai batran decat o arata buletinul. "Contrar celor spuse de o marioneta despre varsta mea, inca sunt in forma", a precizat atacantul din Camerun.

Samuel Eto'o (29) si Cristian TanaseFoto: HotNews / Dan Popescu

"Contrar celor spuse de o marioneta despre varsta mea, inca sunt in forma. La 33 de ani ma simt foarte bine. Am demonstrat ca pot juca mai bine decat cei mai tineri. si as mai vrea sa spun ca nu voi pleca in SUA sau in Orientul Mijlociu. Voi continua sa joc la nivel inalt. Voi continua sa joc in Liga Campionilor. Relatia mea cu aceasta competitie este departe de a se fi terminat. Nu va voi spune unde voi juca, dar voi fi la cel mai inalt nivel. Am 33 de ani si mai am de jucat la doua turnee de Cupa Mondiala. Alti fotbalisti au jucat pana la 41 de ani. Deci pot continua", a declarat Samuel Eto'o, citat de Digisport.

Camerunezul a lansat primul atac la adresa lui Mourinho in urma cu doar o saptamana, atunci cand a zis despre antrenorul lusitan ca este "clovn batran".

De unde a pornit totul

Declaratia care l-a iritat pe Samuel Eto'o a fost facuta de Mourinho la o televiziune franceza: "Eto'o are 32 de ani sau 35, cine stie?", a precizat "The Special One".

In varsta de 33 de ani, Samuel Eto'o va participa la Campionatul Mondial de fotbal alaturi de nationala tarii sale (Camerunul face parte din Grupa A, alaturi de Brazilia, Croatia si Mexic).