Nemultumit de faptul ca este mai mult rezerva, Costel Pantilimon vrea sa plece de la Manchester City. Portarul roman nu duce lipsa de oferte, acesta fiind dorit de Arsene Wenger la Arsenal, informeaza footballdirectnews.com.

Costel Pantilimon Foto: Hotnews

"Pantilimon este cel mai inalt portar din Premier League si foarte rar a inselat asteptarile tehnicianului Manuel Pellegrini, atunci cand a fost folosit in locul lui Joe Hart. Conform unei surse din cadrul gruparii Arsenal, clubul vrea sa gaseasca o concurenta serioasa pentru Wojciech Szczesny si este de parere ca Pantilimon este alegerea perfecta. Pantilimon mai are doi ani de contract cu Manchester City, ceea ce ii face pe cei de la Arsenal sa creada ca il pot achizitiona in vara in schimbul unei sume mici de 3 milioane de lire sterline", noteaza footballdirectnews.com, conform Mediafax.

Pantilimon este vazut drept o concurenta serioasa pentru Wojciech Szczesny.

In varsta de 27 de ani, Costel Pantilimon are 2,03 metri si a jucat de-a lungul carierei la CS Aerostar Bacau, Poli Timisoara II, Poli Timisoara si Manchester City. La "cetateni", Panti a ajuns in anul 2011.