Diego Costa s-a accidentat in partida cu Barcelona, din ultima etapa a Primerei Division, iar sansele ca el sa fie pe teren la finala Champions League cu Real Madrid sunt minime. Atacantul celor de la Atletico Madrid incearca o vindare miraculoasa la "vrajitoarea" Marijana, la Belgrad, informeaza AS.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Diego Costa a devenit indisponibil pentru partida cu Real Madrid din cauza unei rupturi de gradul intai la bicepsul femural de la coapsa dreapta. Atacantul brazilian ar putea prinde Campionatul Mondial de fotbal, insa nu si finala Champions League.

In aceste conditii, Costa forteaza o recuperare miraculoasa, la Belgad, acolo unde il trateaza celebra Marijana Kovacevic.

De-a lungul timpului, Marijana a avut clienti speciali, cum ar fi Robin Van Persie, Milan Baros, Glen Johnson si Frank Lampard.

Marijana este cunoscuta drept un "vraci modern", cu metode mai putin obisnuite de refacere.

Cine este Marijana Kovacevic

In varsta de 47 de ani, Marijana Kovacevic este fizioterapeut cu acte in regula. A absolvit Universitatea de farmacologie din Belgrad in anul 1987, iar timp de zece ani a lucrat in diferite laboratoare din SUA si Serbia. Incepand din anul 2002, Marijana s-a specializat in terapia leziunilor sportive. Cu multe cereri din partea sportivilor, Marijana si-a deschis propria clinica la Belgrad.

Finala Champions League dintre Real Madrid si Atletico Madrid se va disputa sambata, de la ora 21:45, pe "Estadio da Luz" din Lisabona, urmand sa fie LiveText pe HotNews.ro.