Steaua si-a trecut in palmares cel de-al 25-lea titlu de campioana a Romaniei, iar Laurentiu Reghecampf a vorbit despre pentru sezonul viitor. "Sunt foarte mandru de baietii mei, ne trebuie insa intariri pentru Champions League".

Laurentiu ReghecampfFoto: HotNews / DP

Reghe, mandru de echipa sa

"A fost un an foarte greu pentru noi. Am inceput noul campionat cu meciurile din preliminariile Ligii Campionilor, apoi am avut o perioada mai nefasta in campionat. Am terminat campionatul asa cum trebuie sa o faca o campioana. Sunt foarte mandru. Au fost multe momente dificile. In iarna au fost momente când mi-a fost teama, dar meciurile cu Astra ne-au adus pe drumul bun" - Laurentiu Reghecampf la Digisport.

Isi doreste eventul

"Mai avem un meci important, finala Cupei. Nu vreau sa ne bucuram inca, imi doresc sa ne bucuram dupa finala Cupei. Este greu de gestionat aceasta euforie in vederea finalei Cupei. Va fi un meci greu cu Astra. Trebuie sa le multumim celor care au realizat acest spectacol, a fost o petrecere frumoasa" - Laurentiu Reghecampf.

Schimbarea sistemului din Liga 1, benefica pentru fotbalul romanesc

"Cred ca este in avantajul fotbalului. Vor fi mai multe meciuri tari. Trebuia sa se intample de mult acest lucru" - Laurentiu Reghecampf.

Vrea un parcurs cat mai lung in Champions League

"Sper ca la anul sa ne vedem in aceeasi situatie. Daca vom începe un nou sezon, obiectivele vor fi aceleasi. O calificare în grupele Ligii Campionilor, un parcurs cât mai lung pentru ca in fiecare an ai cate ceva de demonstrat in plus. Cel mai mare merit pentru acest titlu il au jucatorii, dar pentru castigarea unui trofeu ca acesta sunt foarte multi oameni care muncesc, mai ales in aceste conditii pe care le stiti. Important este sa ajungi sa castigi un astfel de trofeu, nu conteaza cat e de frumos" - Laurentiu Reghecampf.

Trebuie jucatori noi la echipa

"In primul an a fost mai usor de castigat acest titlu, pentru ca jucatorii erau mai dornici. In iarna, inainte de meciurile cu Astra, puteam pierde titlul, pentru ca veneam dupa 33 de meciuri foarte grele, ratasem calificarea mai departe chiar si in Liga Europa, insa am obtinut o victorie si o remiza. La anul va fi mult mai greu decat in primele doua sezoane, pentru ca echipele care au luptat cu noi vor avea o dorinta mai mare. Trebuie sa facem transferuri, iar pentru asta avem nevoie de investitii si bani. Ca sa reusim sa castigam un nou titlu ne trebuie sange proaspat" - Laurentiu Reghecampf.

Fotbalistii echipei Steaua au primit medaliile si tricourile de campioni, marti seara, in cadrul unei festivitati care a avut loc pe Arena Nationala.