Steaua Bucuresti a castigat cu 1-0 in deplasarea cu U Cluj si a devenit pentru a doua oara consecutiv campioana Ligii I, sezonul 2013/2014. Steaua are in acest moment 74 de puncte, cu 10 puncte mai mult decat Petrolul Ploiesti, in situatia in care au mai ramas 3 etape de jucat.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Andrei Prepelita in prelungirile partidei. Finalul a fost unul palpitant, clujenii alergand dupa egalare, iar stelistii incercand sa mai inscrie pe contraatac, ambele echipe ratand insa ocazii mari cu multa usurinta.

In minutul 71, la scorul de 1-0 pentru campioana Romaniei, nervii unui fan ardelean au cedat. Suporterul a inselat vigilenta fortelor de ordine si a intrat nestingherit pe teren, in momentul in care fundasul dreapta stelist Fernando Varela se pregatea sa execute un aut. Fanul turbulent s-a oprit in fata fundasului, a aruncat in el cu un fular al Universitatii, dar jandarmii au intervenit imediat, potrivit digisport.ro

Pentru trupa din Ghencea este titlul cu numarul 25 din istoria clubului si al doilea titlu consecutiv castigat de antrenorul Regehecampf.

Ros-albastrii au sansa eventului fiind calificati si finala Cupei Romaniei.

Laurentiu Reghecampf, laDigi Sport:"E un sentiment incredibil, suntem mandri de ce am reusit sa realizam. Am depus foarte multa munca si am indurat foarte mult stres si de aceea ne-am bucurat asa de mult la finalul meciului, cand eram matematic campioni. Am castigat in stil de mare campioana"

Lucian Sanmartean,: "Este un moment deosebit pentru mine, a fost o incununare a muncii noastre. Vreau sa le multumesc celor care m-au adus aici. A fost un meci cu multe momente in care am suferit, dar puteam sa-l inchidem si sa scapam mai repede de emotii. Suntem campioni, ne bucuram, este un moment unic pentru mine, pentru ca vine acum la final." (Digi Sport)

Alex Chipciu:E o bucurie foarte mare, stiam ca vom fi campioni pentru ca am dominat tot campionatul. In Cupa se poate intimpla orice, e un singur meci. Dar noi vrem eventul.