Nu va evolua in viitorul sezon al Champion League, dar nu duce lipsa de oferte impresionante de sponsorizare. Manchester United este la un pas de a semna o intelegere cu Adidas, concernul german putand deveni noul furnizor de echipament pentru echipa de pe "Old Trafford", informeaza Daily Mail.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

In acest moment, United foloseste echipament Nike, britanicii avand contract cu americanii pana la finalul sezonului 2014-2015. De-a lungul ultimei intelegeri de zece ani, United a incasat de la Nike aproximativ 300 de milioane de lire sterline (americanii au venit pe "Old Trafford" in sezonul 2002-2003).

Adidas a oferit insa mai mult, 60 de milioane de lire sterline (aproximativ 73 de milioane de euro) pentru un singur sezon, ceea ce reprezinta un adevarat record pentru fotbalul mondial.

In aceste conditii, Adidas este foarte aproape de a semna cu Manchester United un contract de reprezentare, ceea ce ar fi o lovitura importanta pentru rivalii de la Nike.

In acest moment, Adidas este sponsor tehnic pentru mai multe formatii importante de pe "Batranul Continent", cum ar fi Real Madrid, AC Milan, Bayern Munchen, Chelsea Londra, Benfica Lisabona, Schalke 04, Ajax sau Bayer Leverkusen.