​Tribunalul Bucuresti a admis, marti, inca doua cereri de interventie in solicitarea FRF de validare a noii sale conduceri, SC Politehnica Timisoara SA, patronata de omul de afaceri Marian Iancu, si FC Corvinul Hunedoara, club dezafiliat in 15 mai 2006, in afara celei depuse de AJF Giurgiu. Instanta a stabilit ca termen de judecata data de 3 iunie.

Razvan BurleanuFoto: AGERPRES

Instanta a stabilit ca termen pentru judecarea solicitarii Federatiei Romane de Fotbal de validare a noii conduceri data de 3 iunie, ora 12.00.

Inregistrarea noii conduceri a FRF in Registrul Federatiilor de la Tribunalul Bucuresti a fost contestata de Asociatia Judeteana de Fotbal Giurgiu, membru afiliat al forului, care a depus o contestatie in urma cu o luna si jumatate, prin care solicita anularea alegerilor pentru presedintia Federatiei Romana de Fotbal, castigate de Razvan Burleanu la 5 martie.

Motivul contestatiei il reprezinta participarea la alegeri a cluburilor scolare, structuri de drept public care conform Regulamentului de Organizare a Activitatii Fotbalistice (ROAF) in vigoare nu aveau drept de vot, informeaza Mediafax.