Jose Mourinho a parasit Champions League in faza semifinalelor, Chelsea fiiind eliminata de Atletico Madrid (3-1 la general). Jose Mourinho a recunoscut suprematia ibericilor: "Atletico a castigat meritat, a fost o echipa adevarata, care stie sa stea in teren. Tot respectul meu. Sa se bucure de finala. Am respect fata de echipa care m-a eliminat".

Jose MourinhoFoto: HotNews / Dan Popescu

"Atletico a castigat meritat. Pana la penalty, despre care am inteles ca a fost corect acordat, am controlat meciul. A fost un meci echilibrat, dar acel moment a fost critic. Portarul a avut o interventie incredibila la sutul lui Terry si apoi a venit penalty-ul.

Atletico a fost o echipa increzatoare, stabila, care a stiut ce face in fiecare moment. Au facut o treaba fantastica portarul si atacantul lor (Courtois si Diego Costa-n.r.). Portarul a fost decisiv, la fel ca si atacantul" - Jose Mourinho, antrenorul celor de la Chelsea.

"Atletico merita, a fost o echipa adevarata, care stie sa stea in teren. Tot respectul meu pentru aceasta mare echipa. Sa se bucure de finala. Am respect fata de echipa care m-a eliminat", a completat Jose Mourinho.

Atletico Madrid a obtinut calificarea in finala Champions League dupa ce a castigat partida de pe "Stamford Bridge" cu Chelsea, scor 3-1. In mansa tur, scorul fusese egal, 0-0. In ultimul act al competitiei se vor duela Real Madrid si Atletico Madrid, la Lisabona (24 mai).