Bayern Munchen a trait o seara de cosmar impotriva Realului, campioana Germaniei fiind demolata cu 4-0 chiar pe Allianz Arena. "Am gresit mult, imi asum responsabilitatea. Sunt dezamagit si imi cer scuze", a precizat Josep Guardiola, antrenorul nemtilor.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Normal ca sunt foarte dezamagit de aceasta seara. Am pierdut de-o maniera categorica. Ceea ce a mers bine cu Arsenal si Manchester United nu a functionat cu Real Madrid. Am jucat rau atunci cand am avut mingea, iar asta este doar responsabilitatea mea. Ii felicit pe cei de la Real Madrid, au demonstrat ca sunt echipa mai buna. Am gresit legat de anumite chestiuni tactice. Cand joci slab in fata unei mari rivale, astfel de esecuri pot avea loc. Sunt dezamagit" - Josep Guardiola.

"Nu sunt obosit si nici nu vreau sa plec de la Bayern. Pentru ca lumea sa fie fericita este nevoie ca aceasta echipa sa castige totul. Anul trecut acest lucru s-a intamplat, iar performanta era oricum greu de repetat. A fost o noapte dificila pentru mine si pentru jucatori, insa in continuare sunt mandru de ei", a completat Guardiola.

Real Madrid s-a calificat in finala Champions League dupa ce a invins in ambele manse pe Bayern Munchen (1-0 la Madrid si 4-0 la Munchen). Finala competitiei se va disputa pe 24 mai, la Lisabona.