Antrenorul Liviu Ciobotariu si secundul sau Adrian Iordache au demisionat de la FC Vaslui, in contextul problemelor din ultima vreme de la echipa, anunta Digisport.

Plecarea celor doi vine dupa ce conducerea administrativa, Catalin Popa si Dragos Iftime, si-a dat demisia marti.

"Imi pare rau pentru ce se intampla la echipa. Am avut momente frumoase aici, grupul de jucatori a fost unit si a dat dovada de caracter pana in ultimul moment. Nu stiu ce se va intampla. Le multumesc si suporterilor. Este o situatie care ma depaseste. Din acest moment nu a mai tinut de mine sa fac ceva pentru echipa. Am atras atentia de nenumarate ori, dar nu m-a auzit nimeni. Ar fi pacat ca aceasta echipa frumoasa si unita sa dispara", a declarat Liviu Ciobotariu, potrivit Agerpres.

Clubul FC Vaslui este in centrul unui scandal fara precedent. In timp ce presedintele clubului de fotbal FC Vaslui, Ciprian Damian, i-a adus o serie de acuze finantatorului Adrian Porumboiu, sustinand ca banii clubului au fost directionati catre firmele conduse de acesta, fostul arbitru si omul de afaceri a declarat ca afirmatiile lui Damian sunt 'minciuni sfruntate'.

Adrian Porumboiu s-a retras oficial de la echipa in vara anului trecut, oferind 84 % din actiunile clubului lui Ciprian Damian, care este finul sau. Ruptura dintre cei doi s-a soldat cu plangeri penale de ambele parti

"Ciobotariu a venit azi in vestiar si ne-a spus ca nu mai poate continua in aceste conditii. Situatia e confuza, e amatorism, nu se poate ca la un club din Liga 1 sa se intimple asa ceva. Nu stim daca ne vom prezenta la Cluj. Nimeni nu vorbeste cu noi si nu stim ce se va intimpla", a declarat Nuno Viveiros pentru GSP.ro.

Echipa urmeaza sa fie condusa la meciul cu U Cluj de sambata de unul dintre secunzi, daca va decide sa se prezinte.