Formatia FC Brasov a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa Concordia Chiajna, intr-un meci din etapa a XXVIII-a a Ligii I, in care oaspetii au jucat in inferioritate numerica din minutul 44, potrivit Mediafax. Tehnicianul Concordiei, Marius Sumudica, a vrut dupa eliminare sa scoata echipa de pe teren, insa in cele din urma jocul a continuat.

  • Viitorul- Steaua 0-3. Gol de senzatie Latovlevici si Steaua se distanteaza la 9 puncte in fruntea clasamentului
  • Poli Timisoara-U Cluj 1-2

Golurile au fost marcate de Grigorie '24, '47 si Bruno Madeira '84 pentru FC Brasov, respectiv Nelut Rosu '68 (penalti).

1-0: Grigorie a deschis scorul cu o lovitura cu capul, dupa o centrare a lui Serginho.

2-0: Acelasi Grigorie a marit diferenta de pe tabela de marcaj cu un lob peste Ramniceanu, dupa o pasa de la Cristea.

2-1: Nelut Rosu a inscris dintr-un penalti acordat de Adrian Comanescu pentru un fault al lui Marius Constantin la Ionita.

3-1: Bruno Madeira a marcat cu capul, dupa o centrare a lui Serginho.

De la Concordia Chiajna a fost eliminat Onduku, in minutul 44, pentru o intrare cu talpa la Aganovici. Tehnicianul Concordiei, Marius Sumudica, a vrut dupa eliminare sa scoata echipa de pe teren, insa in cele din urma jocul a continuat.

FC Brasov: Iacob - Straut, Machado, M. Constantin, Serginho - Vagner (Szekely '87), Bruno Madeira, Mateiu, Aganovici (Buga '66) - Grigorie - Cristea (Surdu '54). Antrenor: Cornel Talnar.

Concordia Chiajna: Ramniceanu - Dima, Leca, Papasterianos (Ionita '55), Bucurica - Ispir, N. Rosu - Stratila (Cosereanu '46), Onduku, Serediuc (Neagu '70) - Zaharia. Antrenor: Marius Sumudica.

Cartonase galbene: Stratila '45, Papasterianos '48, Neagu '80.

Cartonas rosu: Onduku '44.