​Atletico Madrid traverseaza unul din cele mai bune sezoane din istorie, formatia pregatita de Diego Simeone aflandu-se pe primul loc in Primera Division si in semifinalele Champions League (dupa ce a eliminat-o pe Barcelona). "Este o echipa in forma, cu un lot foarte valoros. Este cea mai buna echipa din Europa in acest moment", a declarat Cosmin Contra, antrenorul celor de la Getafe.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Atletico este o echipa in forma, care tocmai a obtinut calificarea in semifinalele UEFA Champions League, dar care merge bine si in campionat. Chiar daca este implicata pe doua fronturi, gruparea din Madrid a aratat ca dispune de un lot valoros, capabil sa castige ambele trofee. De fapt, Atletico este cea mai buna echipa din Spania in acest moment, dar și din Europa", a declarat Cosmin Contra intr-o conferinta de presa, citat de Digisport.

"Cum spuneam, Atletico este o echipa greu de invins, dar nu si imposibil. Vom juca contra lor cu ambitie, agresivitate, forta si vom incerca sa mentinem un ritm al presingului cat mai sus. Am mare incredere in jucatorii mei, pentru ca-i vad cum se misca zilnic la antrenament. Este clar ca locul nostru trebuie sa fie unul mai sus in clasament, suntem in crestere din punct de vedere fizic de la zi la zi, plus ca este limpede ca nu mai avem voie sa facem pasi gresiti in etapele care au mai ramas de disputat", a incheiat Cosmin Contra.

Getafe se va duela cu Atletico Madrid in cursul zilei de duminica, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul XXXIII din Primera Division (de la ora 22:00).