Borussia a fost aproape de a produce surpriza in fata Realului (2-0), germanii fiind la un singur gol distanta de a trimite partida in prelungiri (Champions League, sferturi de finala). "Acest meci ar trebui aratat tuturor echipelor care au pierdut in cu 3-0 in tur, pentru a le arata ca mereu mai exista o sansa", a precizat Jurgen Klopp, tehnicianul celor de la Dortmund.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Ar trebui sa se faca un videoclip care sa fie aratat tuturor echipelor care au pierdut cu 3-0 in tur, pentru a le arata ca mereu mai exista o sansa" - Jurgen Klopp, antrenorul celor de la Borussia.

"A fost incredibil! Acest meci a fost atat de bun inca nu am nimic de reprosat nimanui. Neven Subotic (n.r. fundasul Borussiei, accidentat in prezent) mi-a spus ca este mandru ca face parte din aceasta echipa, iar asta spune totul", a adaugat Klopp, citat de Digisport.

"Il apreciez foarte mult pe Xabi Alonso, un jucator de clasa mondiala. Insa el a comis un fault tactic, care implica un cartonas galben si, cum mai avea deja unul, trebuia eliminat. Asta ar fi complicat probabil lucrurile pentru Real Madrid. Insa, orice as spune, nimic nu se mai poate schimba", a conchis Klopp.

Borussia - Real Madrid 2-0

*In tur a fost 3-0 pentru spanioli.