Saptamana a inceput cu perchezitii in casa lui Dumitru Dragomir (fostul sef al LPF) in legatura cu vanzarea drepturilor tv din perioada 2011-2013. Prejudiciul este de aproximativ 3 milioane de euro (conform gsp.ro). "Mi-ar fi fost frica daca as fi furat", a fost prima reactie a lui Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir (foto arhiva)Foto: Hotnews

"Exista zi in care sa nu se vorbeasca de mine? Nu exista! Sa fie sanatosi, sa aiba de 1.000 de euro in buzunar, la cate audieri am fost pana acum. O sa ma duc si de aceasta data si asta este. Imi era frica daca as fi furat! Asa, cum sa-mi fie frica?

Sotia mea s-a speriat, dar e mai mult indignata. Oamenii s-au purtat profesionist, suntem in Uniunea Europeana, si-au facut treaba. Sa fim noi sanatosi, ca astea trec!", a spus Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

"Numai mancatorii de rahat pot sa creada ca am furat. Asta e cearta mea cu televiziunile. Toata lumea vorbeste, dar asta este. Eu n-as crede ca voi fi retinut la finalul zilei, iar eu sunt oracol. Abuzuri se mai fac, dar retineti ca eu am documente. Sunt acoperit de hartii cat traiesc si de pamant dupa ce mor", a declarat Dumitru Dragomir la iesirea din casa.

Politistii au facut, luni, 11 perchezitii in Bucuresti si Ilfov, printre care si la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, fiind vizate sapte persoane suspectate de evaziune, delapidare si spalare de bani, cu un prejudiciu de trei milioane euro, intr-un dosar privind vanzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din liga I de fotbal, transmit agentiile Mediafax si Agerpres. Potrivit Politiei Romane, ancheta vizeaza meciurile din perioada 2011-2013, iar evaziunea fiscala este estimata la 3 milioane de euro. Politistii pun in executare 7 mandate de aducere a unor persoane in acest caz.